Begrafenis Amersfoort

Contact

Begrafenis Amersfoort

Het is de moeilijkste periode uit het leven: het afscheid nemen van iemand die u heel erg dierbaar is. Bij een afscheid hoort een warme en liefdevolle uitvaart. Een crematie of een begrafenis, een moment om stil te staan bij de overleden dierbare. Een goede afscheid helpt de nabestaanden bij de verwerking van het verlies. Wij van Meijerink Uitvaartzorg staan voor u klaar als het gaat om bijvoorbeeld het verzorgen van een begrafenis nabij Amersfoort.

We staan voor u klaar in deze moeilijke periode

Op het moment dat u te horen krijgt dat u afscheid nemen moet, staat uw wereld stil. Ineens moet er van alles geregeld worden, zaken waar u misschien helemaal nog nooit bij hebt stilgestaan. Wij staan voor u klaar in deze moeilijke periode. We luisteren naar uw wensen en adviseren u op het gebied van een uitvaart. Indien u dit wilt, kunnen we zelfs de gehele voorbereiding van de uitvaart op ons nemen. En niet te vergeten, de zaken die erbij komen, zoals administratie dat afgehandeld moet worden. Ook dit nemen wij op ons. Wij werken op een transparante en betrokken wijze, zodat er een passende uitvaart komt, waar nabestaanden in een warme, liefdevolle sfeer afscheid kunnen nemen van de dierbare.

Wat u aan ons heeft

  • Meijerink ontzorgt en inspireert
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ervaren en professionele medewerkers
  • Eigentijdse dienstverlening
  • Aandacht voor prijs en budget

U kunt kwaliteit van ons verwachten voor een prijs die niet hoger is dan nodig. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken per telefoon of per mail. Ook kunt u uw naam en telefoonnummer doorgeven op onze website, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Begrafenis Amersfoort

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wij gaan voor u aan de slag en houden rekening met al uw wensen.