Begrafenis Leusden

Contact

Begrafenis Leusden

Een uitvaart vereist een goede voorbereiding. De sfeer moet passen bij de nabestaanden en de overleden dierbare, zodat er afscheid kan worden genomen in een warme, liefdevolle omgeving. Voor een begrafenis in Leusden kunt u bij Meijerink Uitvaartzorg terecht. Wij verzorgen uitvaarten in de hele regio Amersfoort.

Persoonlijk afscheid

Een begrafenis in Leusden is niet zomaar een bijeenkomst die volgens planning verlopen moet. Ook de sfeer speelt een belangrijke rol, deze moet passen bij de overledene en zijn of haar nabestaanden. De keuzes voor bijvoorbeeld muziek en de aankleding van de ruimte spelen een grote rol in de beleving. Meijerink zorgt er samen met u voor dat het afscheid persoonlijk wordt en een mooie herinnering aan uw overleden dierbare.

  • Meijerink ontzorgt en inspireert
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ervaren en professionele medewerkers
  • Eigentijdse dienstverlening
  • Aandacht voor prijs en budget

​Ondersteuning bij rouwverwerking

Bij een afscheid komt meer kijken dan alleen een uitvaart. Uw wereld staat stil en bent overmand door emoties. Ook daar ondersteunen wij graag bij. Après la Vie is een organisatie die gespecialiseerd is in rouwverwerking en stervensbegeleiding. Indien u dit wenst, brengen wij u in contact met hen voor een gesprek.

​Contact opnemen

​Het nemen van afscheid van iemand is misschien wel het moeilijkste wat een mens moet doen. Meijerink Uitvaartzorg is er voor u om zorgen uit handen te nemen. Wilt u graag met ons praten over de mogelijkheden voor een begrafenis in Leusden? Neem dan contact met ons op.  U kunt ons bellen of mailen. Wilt u liever gebeld worden? Dan kunt u uw naam en telefoonnummer doorgeven via onze website.

Begrafenis Leusden

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wij gaan voor u aan de slag en houden rekening met al uw wensen.