Begrafenisondernemer Amersfoort

Contact

Begrafenisondernemer in Amersfoort

Heftig, verdrietig en ingrijpend. Het is met geen pen te beschrijven wat er door u heen gaat als er een geliefde van u overlijdt. Ineens belandt u in een emotionele rollercoaster en moet er nagedacht worden over van alles. Zaken waarover u nog nooit eerder gedacht heeft. Zaken waar u eigenlijk niet eens over na denken wilt. Logisch! U en de rest van de nabestaanden hebben het al zwaar genoeg. Meijerink Uitvaartzorg is een begrafenisondernemer in Amersfoort en staan voor jullie klaar als het gaat om begeleiden van de uitvaart en andere bijkomende zaken.

​Wij regelen de uitvaart

​U staat er niet alleen voor. Wij zullen er alles aan doen om de uitvaart zo prettig mogelijk te laten verlopen voor u en andere nabestaanden. Wij denken met u mee en adviseren u als u moeite heeft met het nemen van bepaalde beslissingen. Het is ook mogelijk om de gehele voorbereiding van de uitvaart aan ons uit te besteden. Geen probleem! Wij luisteren naar uw wensen zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Meijerink Uitvaartzorg verzorgt begrafenissen en crematies, op een betrokken en invoelende wijze. Een uitvaart is niet zomaar even te regelen, er komt gevoel bij kijken en daarnaar handelen we dan ook. Iedere uitvaart verloopt anders, maar één overeenkomst is er altijd: nabestaanden nemen afscheid in een sfeer vol warmte en liefde. Daar zorgen wij voor!

Neem rustig afscheid

​Wij hebben ook een afscheidskamer. Deze is gevestigd in een prachtige, rustige, groene omgeving. Het is een sfeervolle ruimte waar de overledene opgebaard kan worden tussen overlijden en uitvaart. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Een begrafenisondernemer uit Amersfoort neemt dan snel contact met u op.

Crematorium Amersfoort

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wij gaan voor u aan de slag en houden rekening met al uw wensen.