Begrafenisondernemer Leusden

Begrafenisondernemer nabij Leusden

Het is een ingrijpende gebeurtenis, het overlijden van uw geliefde. Een gebeurtenis waarbij er van alles op u af komt. Wordt de overledene begraven of is een crematie meer gewenst? En hoe zit het met administratieve zaken? Meijerink Uitvaartzorg is een begrafenisondernemer nabij Leusden die u hierbij ondersteunt.

Prettige uitvaart

​Meijerink uitvaartzorg ondersteunt, ontzorgt en inspireert. Wij werken met gevoel, zijn transparant en betrokken. We doen er alles aan om de uitvaart op een zo prettig mogelijke wijze voor alle partijen te laten verlopen. Daartoe helpen we bij het nemen van beslissingen, nemen we de voorbereiding (deels) uit handen en zorgen we voor de afhandeling van administratieve zaken. We hebben een speciale afscheidshuis nabij het centrum van Amersfoort ingericht, waar de overledene opgebaard kan worden tijdens de periode van overlijden en het definitieve afscheid. Nabestaanden kunnen zonder afspraak langsgaan bij de overledene om zo op een rustige manier afscheid te nemen.

Niet meer kosten dan nodig

Het verzorgen van en uitvaart hoeft niet meer te kosten dan nodig. We zullen een van tevoren een begroting opstellen van de verwachte kosten. Wij houden u gedurende het begeleiden van de uitvaart op de hoogte over onverwachte kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer nabij Leusden? Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken: 033 475 00 45 of uw naam en telefoonnummer doorgeven op onze website. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Begrafenisondernemer Leusden

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wij gaan voor u aan de slag en houden rekening met al uw wensen.