Crematorium Amersfoort

Contact

Crematorium in Amersfoort

Afscheid nemen van iemand die u lief is, dat is heftig en moeilijk. Meijerink Uitvaartzorg ondersteunt en ontzorgt bij deze moeilijke periode in het leven. Zo helpt Meijerink Uitvaartzorg u bij het maken van een keuze voor een begraafplaats of een crematorium in Amersfoort.

Ondersteuning bij het gehele proces

De werkwijze van Meijerink Uitvaartzorg is persoonlijk en informeel, gebaseerd op vertrouwen en respect. We hebben een groot inlevingsvermogen, op die manier kunnen we met u meedenken. In deze periode heeft u immers al genoeg aan uw hoofd. Een van de belangrijke beslissingen die genomen moet worden, is de beslissing over het begraven of laten cremeren van de overledene. Kiest u ervoor om uw geliefde te laten cremeren? Wij ondersteunen u bij het hele proces, van de laatste verzorging tot aan het vervoer naar het crematorium in Amersfoort.

Afscheidshuis de Poort

​Wij kunnen voor u de gehele uitvaart voorbereiden en verzorgen. Zorg uit handen nemen, dat doen we graag. Uiteraard, regelen we alles in overleg met u. Indien u dit wenst, sturen we u tussendoor steeds een nieuwe begroting. Zodat u precies waar u aan toe bent! Een goed afscheid is belangrijk. Om dit afscheid nog beter te faciliteren, heeft Meijerink Uitvaartzorg een afscheidskamer ingericht. Deze kamer is gelegen in een prachtige, groene omgeving vlakbij het centrum van Amersfoort. Deze kamer biedt u en de andere nabestaanden de gelegenheid om rustig afscheid te nemen.

​Contact

U kunt voor meer informatie contact opnemen met ons crematorium in Amersfoort. Ons telefoonnummer is 033 475 00 45.

Crematorium Amersfoort

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wij gaan voor u aan de slag en houden rekening met al uw wensen.