Crematorium Leusden

Contact

Crematorium nabij Leusden

Uw geliefde laten cremeren in een crematorium in Leusden, het is een vorm van afscheid die heftig is, maar ook mooi. Een goed afscheid is belangrijk voor de nabestaanden, daar helpt Meijerink Uitvaartzorg u bij.

Meijerink Uitvaartzorg ontzorgt!

​Bij een mooi afscheid hoort een goede voorbereiding. Wij nemen de zorg uit handen en denken met u mee. Een uitvaart begeleiden is meer dan gewoon even regelen, er komt zo veel meer bij kijken. Er komt gevoel bij kijken en inlevingsvermogen. Wij hebben aan een half woord genoeg en doen er alles aan om de uitvaart voor alle partijen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Crematorium in Leusden

​Kiest u voor een crematie, dan kunt u er op rekenen dat we zorgen voor alle zaken die erbij komen kijken. Van de laatste verzorging tot aan het wegbrengen van de overledene naar het crematorium in Leusden. ​Op die manier kunt u en de andere nabestaanden zich richten op de afscheid en de verwerking hiervan. Wij leveren kwaliteit tegen een prijs die niet hoger is dan gebruikelijk. We kunnen indien gewenst de gehele uitvaart voorbereiden. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de uitvaart op een professionele wijze wordt uitgevoerd. Daarnaast nemen we ook andere bijkomende zaken op ons. Zo zorgen we ook voor de noodzakelijke administratieve zaken. Meijerink Uitvaartzorg ondersteunt, ontzorgt en inspireert.

​Meer informatie?

​Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Neem dan een kijkje op onze website. Direct contact opnemen mag natuurlijk ook: 033 475 00 45.

Crematorium Leusden

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wij gaan voor u aan de slag en houden rekening met al uw wensen.