Uitvaartcentrum Amersfoort

Contact

Uitvaartcentrum in Amersfoort

Bij een uitvaart moeten veel zaken geregeld worden, zoals een rouwauto, bloemen, muziek en een zaal in een uitvaartcentrum in Amersfoort. Meijerink Uitvaartzorg neemt de voorbereiding en de uitvoering van deze zaken op zich. Wij ontzorgen, inspireren en ondersteunen.

Een passende uitvaart

Afscheid nemen van een dierbare is heftig, ingrijpend en ontzettend moeilijk. Het is belangrijk dat er afscheid genomen kan worden in een liefdevolle en warme sfeer. Wij zullen er alles aan doen om dit mogelijk te maken. Wij werken op een persoonlijk en betrokken wijze. Ook nemen wij de tijd om naar u te luisteren en leven we met u mee. Samen zorgen wij voor een uitvaart dat bij de overledene en de nabestaanden past.

Rustig afscheid nemen

In de periode tussen overlijden en uitvaart kan de overleden dierbare opgebaard worden in afscheidshuis “De Poort”. Deze afscheidskamer is gevestigd op een prachtige, groene, rustige plek vlakbij het centrum van Amersfoort. Hier kan de overleden dierbare opgebaard worden tot het moment van het definitieve afscheid. De kamer is huiselijk ingericht en bevat een bank, tafel en stoelen, zodat u en de andere nabestaanden in alle rust bij de overleden dierbare kan zijn. U krijgt zelf een sleutel, wat u de mogelijkheid geeft zelf te bepalen hoe vaak en wanneer u de overleden dierbare wilt bezoeken. U kunt ruimte inrichten zoals u wilt, met eigen foto’s en muziek. Het afscheidshuis is gevestigd in Amersfoort, op de Soesterweg 187-1. Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Amersfoort? We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u.

Crematorium Amersfoort

Advies op maat

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Offerte aanvragen

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wij gaan voor u aan de slag en houden rekening met al uw wensen.